Etusivu Tuotteet Urheilu Ota yhteyttä
Olet löytänyt Graalin maljan. Tervetuloa nostamaan se kanssamme! Public house Graali on viihtyisä ja tunnelmallinen pubi lähellä Oulun Torinrantaa osoitteessa Saaristonkatu 5. Palvelemme sinua joka päivä. su-ti 14-02 ke-to 14-03 pe-la 14-04 Muhkeat nojatuolimme, intiimit looshimme ja rento baaritiskimme kutsuvat Sinua ja ystäviäsi viettämään aikaa ja nauttimaan aidon takkatulen luomasta tunnelmasta. Tulen loimussa voit juomaa nauttiessasi paistaa vaikka omia makkaroitasi, meiltä töytyy talon puolesta kaikki muu tarvittava leppoisaan illanviettoon.
Ajankohtaista Pub Graalissa

Terveisiä jälleen ison laivamme patiokannelta rakkaille salaisen blogimme lukijoille!

 

Kapteeni Gary on palannut ruoriin ja kurssia on pikkuhiliaa taasen korjailtu, jotenka puhelinluuri toimii ja takseja voipi myöhäisillan ihimisille tillailla oikein virman laskuun. Myöskin aidot Genelecit (nippelitietona ovat muuten Iisalmesta) soivat nykyään pätkimättä koko paarin laajuudelta, eikä mennykkö muutama vuosi.

 

Seuraavaksi ehkä investoimme unohtuneiden hanalätkien luettavuuteen, kunhan Hämyn vyötärön lisäksi takataskun puolellakin alkaa taas olla paksuus kohillaan. Siihen asti tusseja kuluu ja mainintoja henkilökunnan ripuliranteista kertyy. Onneksi Gary fiksasi vaihtuvien olusten taulun kirjoitettavasta mallista ladottavaan. Ei voi enää vedota käsialaan.

 

Jarssonin mittavista uroteoista puhuttaessa ei voi jättää mainitsematta kuin pesuainemainoksesta kotoisin olevia kimaltelevia ikkunoita. Myöskin kukkaistutukset ovat hyvän feng shuin mukaiset. Ja huhu kertoo, että hän eräänä ilta ihan itse vaihtoi hehkulampunkin jonnekkin päin paaria.

 

Rouasväkeä kiinnostanee että se on nyt Oskarssonnin vuoro maalimaa kierrellä ja kesälaitumesta muutama viikko nautiskella kuupanturvotusaineiden parissa. Ja sehän poika totaalisesti dominoi tämän leiviskän. Mutta loppukuusta on sitten taas hyvää tarjolla. Siihen asti pitää koettaa pärjätä meillä kesäjoppareilla.

 

Hanapuolella painotamme kesän yli sekä happamia, että kitkeriä vaaleita olusia. Brittimallastakin on lähitulevaisuudessa yllättävän hyvin tarjolla, ettei homma käy monotooniseksi vanhempien genreitten ystäville.

 

Notta, tere tulemasta nautiskelemaan sekä arjesta että juhlahumusta kanssamme!

 

 

 

Public house Graali, Avoinna joka päivä, Saaristonkatu 5, Oulu. (08) 530 7660, graali(at)graali.fi